שיבולת שועל היא מזון רב תכליתי המכילה רכיבים תזונתיים רבים שיכולים להוות תוספת נהדרת לתפריט התזונה שלכם.
הצטרפו לאגוגופון!
ותקבלו תכנים בחינם ישירות לווצאפ!
עשירה בסיבים
שיבולת שועל היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, סיבים יכולים לעזור לנו להרגיש שבעים לאורך זמן. דבר שיכול לסייע בהפחתת צריכת סך הקלוריות היומיות שאנחנו אוכלים, ובסופו של דבר לגרום לירידה במשקל.
בנוסף, מכיוון ששיבולת שועל נכנסת לקבוצת הפחמימות המורכבות, הסיבים שבה יכולים גם לעזור בוויסות רמות הסוכר בדם, דבר שיכול למנוע עליות וצניחות ברמת הסוכר, שלעתים מובילות לאכילת יתר.
מלאה בחלבון
שיבולת שועל מכילה כמות יפה של חלבון, המסייע לא רק לבנייה ותחזוקה של השרירים שלנו, אלא גם יכול לעזור בשמירה על שובע ממושך.
אכילת ארוחת בוקר עשירה בחלבון יכולה גם להגביר את חילוף החומרים ולשמור על תחושת שובע לאורך כל הבוקר.
דלה בקלוריות
שיבולת שועל היא מזון דל קלוריות, מנה של 1/2 כוס של שיבולת שועל לא מבושלת מכילה כ-150 קלוריות. זה אומר שאנחנו יכולים להגיע לשובע עם כמות נמוכה יחסית של קלוריות.
בנוסף, שיבולת שועל דלה בשומן ואינה מכילה כולסטרול, מה שהופך אותה לבחירת מזון בריאה לירידה במשקל.
ניתנת להתאמה אישית
דייסת שיבולת שועל היא מאכל שניתן להתאמה אישית, ניתן להוסיף לו פירות, אגוזים וזרעים שונים כדי להפוך אותו לטעים ומזין יותר. כך שאפשר לאכול שיבולת שועל לעתים קרובות מבלי להשתעמם.
[INSERT_ELEMENTOR id="39930"]
הצטרפו לדיוור של אגוגו
ותקבלו תוכן בלעדי ישירות למייל