איך, איפה וכמה זמן לאחסן את המאכלים והמזונות האהובים עלינו? האם לאחסן את העגבניות במקרר או מחוצה לו? וכמה זמן לחם יכול לשרוד במקפיא?
אגוגו- מגזין בריאות | Agogo | פורסם 12/2/15
הצטרפו לאגוגופון!
ותקבלו תכנים בחינם ישירות לווצאפ!
פירות וירקות
אבוקדו – יש לאחסן אבוקדו מחוץ למקרר. לאחר שהאבוקדו הבשיל יש לשמור 4 ימים.
תפוח – לאחסן תפוחים במגירת המקרר למשך 3 שבועות.
בננה – יש לאחסן בננות מחוץ למקרר. לאחר שהבננות הבשילו יש לשמור 3 ימים.
פירות הדר – יש לשמור במגירת המקרר למשך שבועיים.
ענבים – יש לאחסן במקרר בתוך שקית אטומה למשך שבוע עד שבועיים.
עגבניות – יש לאחסן עגבניות מחוץ למקרר, ללא שקית ובמקום מאוורר למשך 5 ימים.
גזרים – במגירת המקרר, בשקית אטומה. למשך 3 שבועות.
מלפפונים – במגירת המקרר. שקית אטומה. למשך שבוע.
שום – מחוץ למקרר. במקום מאוורר. למשך חודשיים.
בצל – מחוץ למקרר. במקום מאוורר. למשך חודש עד חודשיים.
תפוחי אדמה – מחוץ למקרר. בתוך שקית נייר. למשך חודש עד חודשיים.
[wp_ad_camp_1]
בשר
את מוצרי הבשר יש לאחסן במקפיא בשקית אטומה למשך 3-4 חודשים.
לחם
מקפיא – ניתן לאחסן לחם במקפיא בשקית אטומה למשך 3 חודשים.
מחוץ למקרר – למשך 3 ימים בשקית אטומה.
ביצים
מומלץ לאחסן ביצים במדף במקרר למשך 2 שבועות או עד התאריך המצוין באריזה.
אהבתם? פרגנו בלייק!
הצטרפו לדיוור של אגוגו
ותקבלו תוכן בלעדי ישירות למייל