Logo
מרק עדשים ירוקות קלאסי

מרק עדשים ירוקות קלאסי

Avatar of אגוגו

הצטרפו לאגוגופון!

ותקבלו תכנים בחינם ישירות לווצאפ!

מרק עדשים פשוט וקל להכנה, אבל טעים בטירוף.

מה צריך?

  • 2 כוסות עדשים ירוקות
  • 1 בצל גדול
  • 6-8 שיני שום
  • סיר מלא במים
  • תבלינים: 1 כף שטוחה של מלח, 1/2 כפית פלפל שחור.

איך מכינים?

  1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה.
  2. מוסיפים את העדשים וממלאים את הסיר במים.
  3. מוסיפים את התבלינים.
  4. מבשלים על אש בינונית/נמוכה למשך 50 דקות עד שהעדשים רכות.

הערות וטיפים: לא חובה להשרות את העדשים. יש להשתמש במלח על פי טעמכם האישי.

כמה קלוריות?

קערה בינונית מכילה כ-190 קלוריות.

הצטרפו לדיוור של אגוגו

ותקבלו תוכן בלעדי ישירות למייל

המידע באתר אגוגו מיועד למטרות אינפורמטיביות בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי מקצועי. יש להתייעץ עם רופא או איש מקצוע מוסמך בכל בעיה רפואית.

נסו את משחק הצירופים!

צרו ארבע קבוצות עם מכנה משותף

טעויות נותרו: 4