הצטרפו לאגוגופון!
ותקבלו תכנים בחינם ישירות לווצאפ!
מרק עדשים פשוט וקל להכנה, אבל טעים בטירוף.
מה צריך?
- 2 כוסות עדשים ירוקות
- 1 בצל גדול
- 6-8 שיני שום
- סיר מלא במים
- תבלינים: 1 כף שטוחה של מלח, 1/2 כפית פלפל שחור.
איך מכינים?
- מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העדשים וממלאים את הסיר במים.
- מוסיפים את התבלינים.
- מבשלים על אש בינונית/נמוכה למשך 50 דקות עד שהעדשים רכות.
הערות וטיפים: לא חובה להשרות את העדשים. יש להשתמש במלח על פי טעמכם האישי.
כמה קלוריות?
קערה בינונית מכילה כ-190 קלוריות.
הצטרפו לדיוור של אגוגו
ותקבלו תוכן בלעדי ישירות למייל