הצטרפו לאגוגופון!
ותקבלו תכנים בחינם ישירות לווצאפ!
מרק עדשים פשוט וקל להכנה, אבל טעים בטירוף.
מה צריך?
- 2 כוסות עדשים ירוקות
- 1 בצל גדול
- 6-8 שיני שום
- סיר מלא במים
- תבלינים: 1 כף שטוחה של מלח, 1/2 כפית פלפל שחור.
איך מכינים?
- מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העדשים וממלאים את הסיר במים.
- מוסיפים את התבלינים.
- מבשלים על אש בינונית/נמוכה למשך 50 דקות עד שהעדשים רכות.
הערות וטיפים: לא חובה להשרות את העדשים. יש להשתמש במלח על פי טעמכם האישי.
כמה קלוריות?
קערה בינונית מכילה כ-190 קלוריות.
חדש באגוגו! צ'אט עם בינה!
בינה יכולה לענות על כל שאלה בנושא בריאות. להכין תפריטים, מתכונים, לנתח מסמכים רפואיים, לאבחן בעיות, ועוד.
לחצו כאןהצטרפו לדיוור של אגוגו
ותקבלו תוכן בלעדי ישירות למייל